Long Life Group Co., LTD

Nyheder

Hvor lang tid tager det, før NMN fungerer, hvorfor kan jeg føle det?
Slip tid: 2024-04-22 09:30:13  Hits: 0

i gangen til at træde i kraft af NMN varierer fra individ til individ, men generelt kan der ses betydelige effekter på cirka en uges tid med at tage NMN, og hvis det tages i cirka en måned, vil effekten være mere markant. Imidlertid skal den specifikke responstid bestemmes af individet' s alder, fysisk tilstand, dosering og livsstilsfaktorer.



not taget længenok: virkningerne af NMN er ikke øjeblikkelige og tager et stykke tid at blive tydelige. Hvis det tages i en kort periode, har det måske ikke opnået betydelig forbedring.


insufficient dosis: Den effektive dosis af NMN varierer fra person til person, og hvis Dosis er taget for lav, den ønskede effekt kan muligvis ikke opnås. Det anbefales at konsultere en professionel læge eller diætist for at justere doseringen i henhold til individet' s specifikke situation.


individuelle forskelle: hver person \' s fysiske tilstand og fysiologiske mekanisme er forskellige, så svaret på NMN vil være anderledes. Nogle mennesker er måske ikke følsomme over for virkningerne af NMN, eller kroppen er allerede i en relativt sund tilstand, så det føles ikke indlysende.


high forventninger: Nogle mennesker har måske høje forventninger til effekten af ​​NMN i håb om, at det vil løse alle sundhedsmæssige problemer. NMN er dog ikke et universalmiddel, det kan kun forbedre den fysiske tilstand til en vis grad, kan ikke løse alle problemer.


in tilføjelse, hvis NMN -produktet Du tager er af dårlig kvalitet, eller der er en interaktion med andre lægemidler, det kan også påvirke effekten af ​​nmn.


in faktum, effekten af ​​NMN i vid udstrækning Afhænger af kvaliteten af ​​NMN. Pånuværende tidspunkt er NMN -produkterne på markedet ujævne, og kvaliteten og indholdet af råmaterialer er forskellige. Selv mange mærker indeholdernæsten ingennmn.


on den anden hånd, det er relateret til personlig fysik, i praktiske anvendelser kannogle mennesker have åbenlyst kropsfølelse i omtrent 1 uge,nogle mennesker har brug for 2 til 4 uger eller endda længere, der vil være åbenlyse og relativt ubetydelige forskelle i kropsfølelse.



if Du føler ikkenmn, det anbefales at overveje de mulige årsager på mange måder og foretage justeringer under professionel vejledning.


Tidligere: Regulering af søvn - hvordan man...

Næste: Fremme effekt af NMN på stamceller